ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429 | HIBAJELENTÉS

Kosár0
Összes:0 Ft
A kosár üres!

uwm

TÖLTSD LE MOST AZ ALKALMAZÁST AZ EXTRA KEDVEZMÉNYEKÉRT! google play badgeapple store badge
TÖLTSD LE MOST AZ ALKALMAZÁST
AZ EXTRA KEDVEZMÉNYEKÉRT!
google play badgeapple store badge

Úgy tartják, hogy a nő igazi élete negyven év fölött kezdődik.

 

Úgy tartják, hogy a nő igazi élete negyven év fölött kezdődik. Addigra valóban kialakul a személyiségünk, megismerjük önmagunkat és pontosan tudjuk, mire vágyunk. Bárcsak testünk is megadná nekünk azt a keveset, amit tőle elvárunk!

Az alábbi 4 tanács megfogadásával sokat, nagyon sokat tehetsz az egészséged és a nőiességed megőrzésére.

  1. Az alvás: Az alvás a leghatékonyabb anti-aging terápia. Feszesebbé teszi a bőrt, halványítja a ráncokat, hidratálja az ízületeket és tonizálja az elménket. Mindez csodálatos, de miként lehet ezt család és munka mellett kivitelezni? Ismerd meg a LUXOYA Way of Life programot, melyben nagy hangsúlyt fektettünk a megfelelő alvás kialakítására.
  2. Tápanyag diverzitás: az ultrafeldolgozott ételek és a gyorskaják károsak az egészségünkre, rombolják a hormonrendszerünket, és mélyítik a ráncokat. A kiegyensúlyozott, változatos és természetes ételek, a magas fehérje bevitel, az esszenciális zsírsavak (omega-3), az ásványok, vitaminok és nyomelemek mind szükségesek a szépség és a nőiesség megőrzésére. Erről többet is megtudhatsz a LUXOYA Way of Life programjából.
  3. Csontok és izmok: a változó kor rendszerint az izmok és a csontállomány lassú, fokozatos elvesztésével jár. Az izomzat később visszaépíthető, de a csontozat nem. Az izmok elvesztésével a formák tompulnak, a popsi laposabb lesz, és az energia felhasználásunk csökken, és a diéta egyre inkább szenvedéssé alakul. Éppen ezért kiemelten fontos a csontozat és az izomzat hatékony megőrzése. Ebben segítenek olyan tápanyagok, mint a tejsavófehérje, a kálcium, magnézium, C-vitamin és D-vitamin, valamint a rendszeres edzés.
  4. Barátok és társaság: Az életkor előrehaladtával egyre több olyan helyzetünk adódhat, melyek megoldásához társra és barátokra lehet szükségünk. Akár így van ez, akár nem, mindenképpen ezt érezzük. Tudományos kutatások igazolják, hogy a baráti társaság közelsége csökkenti a stresszt, erősíti az immunrendszert, segíti a betegségek leküzdését, javítja az alvás minőségét, és növeli a várható élethosszt.
Update cookies preferences

Mielőtt elmész ne felejts el lájkolni minket!

faceinsta

Köszönjük!